FACTS ABOUT بیماری سلیاک و پسوریازیس REVEALED

Facts About بیماری سلیاک و پسوریازیس Revealed

Facts About بیماری سلیاک و پسوریازیس Revealed

Blog Article

این حالت می تواند منجر به ایجاد تعدادی از مشکلات سلامتی شود.

تحقیقات نشان می دهد، عدم درمان بیماری سلیاک در کودکان، امکان ابتلا به سایر بیماری های خود ایمنی مانند دیابت نوع یک و بیماری هاشیموتو را افزایش می دهد.

با صدمه دیدن دریچه بین مری و معده، غذایی که شخص می‌خورد یا نوشیدنی که می‌آشامد از معده وارد مری می‌شود که رفلاکس نامیده می‌شود. رفلاکس یکی از مشکلات رایج دستگاه گوارشی است که باعث حرکت سریع غذا در دستگاه گوارش و در نتیجه مدفوع زردرنگ می‌شود.

مراجعه به پزشک متخصص برای انجام اقدامات درمانی و ارزیابی آسیب های بیماری الزامی است.

همه ما دفع مدفوع را انجام می دهیم. برای برخی، این امر یک ناراحتی ضروری است. برای دیگران، یک بخش لذت بخش و رضایت بخش از فرآیند گوارش است. از زمان های بسیار قدیم کودکان نوپا را مجذوب خود کرده است، و دلیلی برای آن وجود دارد.

با این حال، رعایت برخی نکات می تواند از بروز عوارض جدی و تشدید علائم بکاهد که عبارتند از:

● در فرد مبتلا به بیماری سلیاک، قرار گرفتن مکرر در معرض گلوتن به پوشش روده آسیب می بیماری سلیاک به انگلیسی رساند. این حالت می تواند منجر به کمبود مواد مغذی شود و می تواند باعث مشکلاتی مانند:

هر چقدر هم که این حالت نگران کننده به نظر می رسد، معنی آن این است که مدفوع نسبت به مدفوع دیگری که غرق می شوند، چگالی کمتری دارد.

اگر نتیجه‌ی نمونه برداری و آزمایش خون نشان دهنده‌ی وجود بیماری سلیاک در کودکان باشد، باید یک نمونه برداری داخلی نیز انجام شود.

کمتر می تواند نشان دهنده یبوست احتمالی باشد. این بدان معناست که برای حرکت دادن مدفوع به مقداری آب بیشتری نیاز دارید.

نشانه‌های سلیاک همیشه گوارشی نیستند و در بعضی افراد به شکل خارش پوست، ضعف، کم خونی و فقر آهن، کاهش تراکم استخوانها و پوکی استخوان، درد مفاصل، سردرد و ایجاد زخم در دهان ظاهر می‌شوند.

ترند زیبا و پر سر و صدای دنیای گوشواره‌ها رو از دست نده

● بیماری سلیاک می تواند در هر فردی ایجاد شود. این بیماری در افراد سفیدپوست و در زنان رایج تر است.

● هیچ درمانی وجود ندارد، اما فرد می تواند علائم را با تغییر به رژیم غذایی بدون گلوتن تسکین دهد.

Report this page